Choď na obsah Choď na menu
 


Štvrtý ročník kynologického plesu 10.02.2024

Štvrtý ročník kynologického plesu
Opäť sme tu mali plesovú sezónu,čas kedy máme príležitosť vymeniť tepláky a kynologickú výstroj za spoločenské šaty a obleky.
Už po štvrtýkrát sme sa stretli v krásnom prostredí motorestu Korzár. Okrem členov Kynologického klubu Handlová-Strelnica sme medzi namiprivítali aj členov spriateleného kynologického klubu Prašice.Všetkých prítomných čakalo chutné občerstvenie a pestrý program. O skvelú zábavu, vypotené kalóriea to, že nikto nezostal sedieť sa pos-taral DJ Jago.
Ples otvorila naša členka Lenka Drozdová piesňou Miracle od Bon Jovihoa pokračovali sme úvodným valčíkom. Pomedzi tanec si mali prítomní možnosť zakúpiť tombolové lístky. Míňali sa veľmi rýchlo, veď kto bynechcel vyhrať niektorú z hodnotných cien.
Týmto sa chcem zároveň poďakovaťvšetkým, ktorí do tomboly prispeli: Viliamovi Drozdovi ml., Štefanovi Kňazovičovi, Miroslave Stoličnej –chovateľské potreby OD Jednota, DJ Jagovi. Veríme, že tradícia kynologického plesu bude pokračovať aj naďalej a v roku 2025 medzi sebou privítame nielen členov, ale aj všetkých priateľov kynológie.

Mgr. Michaela Reichmanová

snimka-obrazovky-2024-04-25-133552.png