Choď na obsah Choď na menu
 


Po 3 - krát sa dňa 14. 07. 2023 uskutočnil stanový tábor

Stanový tábor

         Náš kynologický klub každoročne organizuje kynologický stanový tábor pre všetkých zaujatých kynológov a deti. Vzhľadom k tomu, že sme pred menším časom oslávili 50. výročie, rozhodli sme sa, že tieto dve úžasné príležitosti spojíme do jednej. Dňa 14. 07. 2023 sa uskutočnila klubová stanovačka určená primárne pre deti.

         Piatok 14. 07. 2023 zúčastnený si po príchode do areálu rozložili svoje stany, začala sa pripravovať chutná večera. Počas prípravy prebiehala voľná zábava s príjemnou hudbou podľa želania. Na večer nás čakalo veľké biele plátno, na ktorom sa premietali rozprávky, komédie a keď najmladší zaspali aj horory.

         Sobota 15. 07. 2023 po raňajkách náš klub navštívili kone, ktoré rázom vystriedali psi. Prebehla súťaž podľa BH-SK ktorú hodnotil pán Krčmárik a súťaž podľa BVK. Na rad prišli aj iné aktivity ako futbal, strieľanie zo vzduchovky, hod granátom a iné. Práve sobota bola deň, kedy sme spoločne oslávili oficiálne 50. výročie klubu s vatrou, opekaním, hudbou a neskôr aj s večerným kinom.

         Nedeľa 16. 07. 2023 sa uskutočnila posledná súťaž, ktorej cieľom bolo zladiť sa so psom. Súťažiaci si teda pripravili rôzne kostýmy. Mali sme možnosť vidieť červenú čiapočku s vlkom, prezlečeným za babičku, policajtku s psím väzňom, Adama a Evu, no aj malého princa s líškou.

         Po ukončení tábora sa deti s úsmevom vďaka táboru odobrali domov. Tak ako aj oni tiež by som sa chcela poďakovať organizátorom, ktorí sa postarali o zábavu, jedlo a ceny. Ďakujeme.

 

                                                                                                                           Lenka Drozdová